Logopedie in het nieuwe schooljaar!

Welkom terug!

Onze vakantie is alweer voorbij en wij beginnen alvast weer met de logopedie behandelingen. De basisscholen hebben nog lekker 4 weken vakantie. Wij zijn vanaf vandaag weer volledig bereikbaar, maar we hanteren wel aangepaste tijden m.b.t. de behandelingen. Bel of informeer naar de mogelijkheden.

Nog meer nieuws

Vanaf 5 september, als de scholen ook weer starten, zal Edmée Defesche haar stage hier bij ons starten. Zij zal vanaf 5 september tot aan de kerstvakantie bij ons meekijken en meebehandelen. Hieronder kort een stukje van Edmée:

‘Hallo allemaal,

Mijn naam is Edmée Defesche, ik ben 22 jaar en studeer logopedie aan de ZUYD Hogeschool. In september start ik met mijn derde leerjaar en mag ik eindelijk een kijkje nemen in het werkveld, in mijn geval bij Précom Logopedie: de praktijk van Janine.

Naast mijn studie ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en met kerst ga ik het liefst een mooie piste af op mijn snowboard.

Ik heb erg veel zin om bij Précom Logopedie aan de slag te gaan en hoop snel met iedereen kennis te maken! Heb je vragen over mij of mijn stage? Stel ze gerust!

Tot snel!

Edmée

Hebben jullie vragen over de stage, Edmée of gewoon over logopedie en de behandelmogelijkheden? Laat het ons weten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =