Aanmeldformulier

Aanmeldformulier (#4)

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor logopedie bij Précom Logopedie? Vul dan ons aanmeldformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, meestal binnen 24 uur. Telefonisch aanmelden voor logopedie kan ook.

De gegevens die u invult bij het aanmeldformulier zijn belangrijk voor ons zodat we de eerste afspraak soepel kunnen laten verlopen. De aan ons gegeven informatie zal alleen door de logopedist gebruikt worden voor het aanmaken van het digitale dossier en zijn beveiligd voor misbruik door de Wet op bescherming van Persoonsgegevens.

Contact

Telefoonnummer: 045 230 14 48

Waar belt u voor?

Heeft u vragen over bepaalde klachten? Of wilt u contact met een van onze logopedisten voor intercollegiaal overleg? Geef dit aan de logopedist die u te woord staat aan! Belt u ons dan op bovenstaand nummer of vul het contactformulier in. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

U kunt ons elke dag telefonisch bereiken tussen 12.15 en 13.00 uur. Tijdens behandelingen kunnen wij uw oproep niet altijd beantwoorden. Spreek dan de voicemail in en dan bellen wij u, zo mogelijk binnen 24 uur, terug.

Volg ons op Social Media!

Praktijk Landgraaf Kerkrade Précom Logopedie