Janine Sonnenschein

Janine Sonnenschein

Praktijkhouder en logopedist bij Précom Logopedie

Tel: 06 - 12 24 58 67
Email:

Over Janine

Janine Sonnenschein-Bindels is geboren en getogen in Schaesberg. In 2008 is zij afgestudeerd als logopedist aan Zuyd Hogeschool Heerlen. Na ervaring te hebben opgedaan in een allround logopediesetting, gehandicaptenzorg (Maasveld) en KBC (Radar) opende zij in 2015 haar eigen logopediepraktijk, Précom Logopedie. Hier geeft zij met liefde en passie voor het vak haar behandelingen vorm.

Kwaliteiten die haar karakter typeren zijn gedrevenheid, georganiseerd en gestructureerd zijn. Zij werkt regelmatig samen met diverse disciplines om de zorg rondom de cliënt zo optimaal mogelijk vorm te geven. Professionaliteit, punctualiteit en samenwerking met de cliënt en zijn omgeving staan hoog in het vaandel. Al haar cliënten worden met respect en zorg op basis van veiligheid en vertrouwen behandeld.

Persoonlijke visie

“Ik houd van een persoonlijke aanpak. Ieder mens is uniek in zijn wezen en verdient daarom een behandeling op maat. Ik hanteer juist daarom een persoonlijke benadering en trek geen standaardbehandeling uit de kast.”

Petra Jansen-Schramm

Petra Jansen-Schramm

Logopedist bij Précom Logopedie

Tel: 06 - 23 34 72 12
Email:

Over Petra

Petra Jansen-Schramm is geboren en getogen in Schaesberg. In 1996 is zij afgestudeerd als logopedist aan Zuyd Hogeschool Heerlen. Zij is daarna in Duitsland aan de slag gegaan als logopedist. Inmiddels heeft zij 22 jaar werkervaring binnen het MKD in Aken. Tijdens haar jarenlange werkzaamheden heeft zij zich gespecialiseerd in eet- en drinkstoornissen bij baby’s, spraak-taalontwikkelingsstoornissen bij kinderen in de leeftijd van 0-6, autisme, ondersteunende communicatie en is zij gekwalificeerd Hanen therapeut.

Kwaliteiten die haar karakter typeren zijn spontaniteit, gedrevenheid en passie hebben voor het vak. Zij werkt net als Janine regelmatig samen met diverse disciplines om de zorg rondom de cliënt zo optimaal mogelijk vorm te geven. Professionaliteit, punctualiteit en samenwerking met de cliënt en zijn omgeving staan hoog in het vaandel. Al haar cliënten worden met respect en zorg op basis van veiligheid en vertrouwen behandeld.

Persoonlijke visie

“Ieder mens en iedere hulpvraag is uniek en daarmee ook de behandeling”