Bereikbaarheid

In de zomervakantie is Précom Logopedie tijdens de normale openingstijden telefonisch en per email bereikbaar. Wilt u langskomen in de praktijk, dan is het verstandig om telefonisch een afspraak te maken.

Behandelingen

Wij staan voor u klaar en de behandelingen vinden ook nu zoals vertrouwd plaats. Het kan zijn dat dit op een ander tijdstip gepland wordt dan u normaal van ons gewend bent. Alle afspraken voor behandeling worden in overleg met u gemaakt. Wij proberen zo flexibel mogelijk voor u te zijn.

Continuiteit van de behandeling

Hoewel het verleidelijk is om uw kind (eigenlijk uzelf ;-)) echt 6 weken rust te gunnen, is dit meestal voor een logopedische behandeling geen goed plan. Overleg met uw logopedist over de mogelijkheden. Het is belangrijk dat de behandeling niet stagneert of na de vakantie helemaal opnieuw opgepakt moet worden.

Vakantieplanning

Gaat u op vakantie? Vergeet u dit dan niet door te geven aan uw logopedist! Zo voorkomt u een ongewenste rekening. Wij proberen rekening te houden met uw voorkeur, maar zijn tijdens de vakantie beperkt aanwezig in de praktijk.

Wij hebben ook een vakantieplanning. Het kan daarom gebeuren dat u niet uw eigen logopedist ziet tijdens uw afspraak maar de collegalogopedist. Op deze pagina vindt u meer informatie over de logopedisten die u bij ons tegen kunt komen.

Week 1 17-7 t/m 23-7-2017 komt u Daphne tegen
Week 2 24-7 t/m 30-7-2017 komt u Daphne tegen
Week 3 31-7 t/m 6-8-2017 komt u ons beide tegen
Week 4 7-8 t/m 13-8-2017 komt u Janine tegen
Week 5 14-8 t/m 20-8-2017 komt u Janine tegen
Week 6 21-8 t/m 27-8-2017 komt u ons beide tegen

Deze informatie vindt u ook terug in onze praktijk. Wilt u zeker weten of er een tijd voor u gereserveerd is, belt u dan gerust met ons.

Aanmelden voor behandeling

Heeft u of uw kind logopedie nodig? Geen paniek, u kunt zich ook tijdens de vakantie aanmelden. Wij kunnen direct een afspraak voor u plannen!

Fijne zomervakantie iedereen en vergeet niet goed in te smeren!

Janine en Daphne