ZOMER – Leeswedstrijd

Doe jij mee met onze leeswedstrijd?

Iedereen mag meedoen. Alle boeken, teksten, tijdschriften, strips en noem maar op zijn toegestaan! Win jij de wedstrijd? Wij gaan een METER lezen in de zomervakantie!

Hoe doe je dat dan? Nou, je haalt bij ons of bij IKEA een meetlint en dan heb je alvast een lege leesmeter. Dan kies je een boek of boeken en begint met lezen. Elke bladzijde telt, zodat we aan het einde van de vakantie 100 bladzijdes hebben gelezen. Voor elke bladzijde (ook die met een plaatje er op) die je hebt gelezen, kleur je een centimeter op je leesmeter!

Lezen is leuk (en belangrijk)!

Waarom deze wedstrijd? Wij vinden lezen leuk. Daarom stimuleren wij kinderen (en volwassenen) te lezen wat ze leuk vinden. Dat is goed voor je spelling, je woordenschat, je zinsbouw en je leert er nog eens van (informatieve boeken) of het is gewoon een mooi, lief, leuk, spannend of droevig verhaal. Steeds vaker zien we kinderen die moeite hebben met lezen en/of schrijven. Vooral in de zomervakantie wil deze vaardigheid uit groep 3 nog wel eens verwateren als we stoppen met lezen. DUS… stimuleer je kind en jezelf en doe mee aan de wedstrijd!

Lever hem in!

Heb je je leesmeter vol? Lever hem dan in bij ons in de praktijk na de vakantie! We maken de winnaar via Facebook bekend, dus like onze pagina om niets te missen! Tot vrijdag 23 augustus kunnen de meters ingeleverd worden, voorzien van naam en leeftijd!

Winnaars…

Op vrijdag 23 augustus rond 17.00 zullen de winnaars bekend gemaakt worden. Vragen? Stuur ons een bericht op Facebook!

Veel succes en leesplezier,

Janine & Petra

leeswedstrijd