Opening nieuwe locatie Précom Logopedie – met kleurwedstrijd!

Opening

Wij openen onze nieuwe locatie officieel! Iedereen is op zaterdag 29 februari 2020 van harte welkom. Daarom nodigen wij jullie uit om een kijkje te komen nemen! Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd, wordt er geschminkt en zijn er glittertattoos. Voor de volwassenen staat er een hapje en een drankje klaar.

Waar: Abdij Rolduc, volg ingang 6 op het bedrijventerrein
Adres: Heyendallaan 55, Kerkrade
Tijdstip: inloop vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur

Locatie Landgraaf

Onze locatie in Landgraaf blijft onze hoofdvestiging. Je kunt bij aanmelding je voorkeur voor locatie en eventueel logopedist aangeven. Hier zullen wij alle drie als logopedist te vinden zijn. Daarnaast start er op 10 februari een stagiaire, Giovanni Frau.

Locatie Kerkrade – Rolduc

Onze locatie in Kerkrade is niet nieuw, maar verhuisd van Bs. St. Ursula aan de O.L. Vrouwestraat 70 naar Abdij Rolduc, Heyendallaan 55, Kerkrade. Hierdoor is het voor ons mogelijk om nog meer mensen te kunnen voorzien van goede zorg.

Abdij Rolduc

Wij zijn trots op onze locatie in Kerkrade. Précom Logopedie ligt binnen Abdij Rolduc, een prachtige abdij in de gemeente Kerkrade die op de UNESCO-lijst van 100 belangrijkste monumenten van ons land staat. Veel groen en prachtige gebouwen zijn kenmerkend voor deze locatie. Er is een grote parkeerplaats aanwezig waar u gemakkelijk kunt parkeren.

Kleurwedstrijd

Om onze opening ook feestelijk te vieren voor onze kleine gasten tot 12 jaar, houden wij een kleurwedstrijd. De kleurplaat kan op zaterdag 29 februari bij Janine, Petra of Michelle ingeleverd worden. Om 14.00 uur zullen wij de prijswinnaars bekend maken.

Inmiddels is de winnaar bekend. We wensen haar veel plezier met haar prijs.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!
Janine, Petra & Michelle

Team Précom Logopedie Landgraaf Kerkrade
Roduc Kerkrade Logopedie
Ingang Précom Logopedie Kerkrade
Wachtkamer Précom Logopedie Kerkrade