Op vakantie geweest? Samen blijven we opletten.

Lieve cliënten, we genieten allemaal van het mooie weer en onze vakantie. Ondanks dat is het van belang om de coronamaatregelen nog in acht te houden. Covid-19 is weer aan het opkomen en ook wij willen zeker niet dat er een tweede coronagolf komt. Daarom hanteren wij de volgende regels:

  • Het is van belang dat vooraf aan de afspraak gemeld wordt of jullie op vakantie zijn geweest in een land waar code oranje geldt.
    De eerste 14 dagen zullen de behandelingen dan online plaatsvinden.
  • Kom zoveel als mogelijk alleen naar de praktijk. Voor kinderen vanaf 8 jaar geldt nog steeds, dat ze zoveel mogelijk alleen naar binnen komen.
  • Desinfecteer je handen of was je handen bij binnenkomst.
  • De behandelingen duren +/- 25 min. Zodat het contact met anderen zoveel als mogelijk vermeden kan worden en wij de werkplek weer kunnen poetsen voor de volgende cliënt.
  • Houd 1,5 meter afstand

Ook wanneer het vakantieland bij vertrek geel was en code oranje heeft gekregen tijdens het verblijf, is het van belang om dit vooraf aan de behandeling door te geven en de regels in acht te nemen. Kijk voor meer informatie op Nederlandwereldwijd.nl. Wij danken jullie voor de medewerking!

Geniet ondanks de regels van het mooie weer en de vakantie. Samen zorgen wij voor veiligheid!
Liefs, Team Précom Logopedie

Regels covid-19 na vakantie
Overzicht Covid-19

Stand 10 augustus

Heb je vragen betreffende deze richtlijnen? Neem dan contact met ons op!