Werken bij Précom Logopedie

Vacature logopedist m/v

Wil jij werken als logopedist? Ben jij creatief, spontaan, gezellig en houd jij van uitdagingen in je werk? Dan hebben wij een vacature voor jou! In onze praktijk is het nooit saai. We zijn een gezellig en hecht team. Een team waarin je op elkaar kunt bouwen, dat lief en leed deelt en waar je op kunt terugvallen in moeilijke situaties.

Wij zijn niet standaard, ons werk is niet standaard, onze aanpak is niet standaard en onze praktijk is niet standaard. Denk jij dat jij degene bent die onze cliënten net dat beetje extra kan geven? Solliciteer dan vóór 1 juni 2021.

Zorg dat je in ieder geval al bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister. Wij helpen je met de aanvraag van een AGB-code!

Op dit moment zijn wij op zoek naar een logopedist om aan ons team toe te voegen. Bij ons kun je werken als logopedist tussen 12 en 24 uur per week, dagen en locatie in overleg. Voor meer informatie neem je contact op met Janine Sonnenschein-Bindels of Maarten Sonnenschein.

Janine:
Maarten:

Wil je alvast weten hoe ons team er uit ziet? Neem hier een kijkje op onze teampagina.

Stage lopen?

Regelmatig begeleiden wij stagiaires in onze praktijk. In tijden van corona is dat een stuk moeilijker. De plekken in 2021 zijn helaas al bezet. Je mag altijd contact opnemen met Janine Sonnenschein-Bindels!