Werken bij Précom Logopedie

Vacature Logopedie

Kom jij bij ons werken?

FANTASTISCHE BAAN zoekt logopedist!

Wil jij werken als logopedist? Ben jij creatief, spontaan, gezellig en houd jij van uitdagingen in je werk? Dan hebben wij een plek voor jou! In onze praktijk is het nooit saai. We zijn een gezellig en hecht team. Een team waarin je op elkaar kunt bouwen, dat lief en leed deelt en waar je op kunt terugvallen in moeilijke situaties.

Wij zijn niet standaard! Ons werk is niet standaard. Onze aanpak is niet standaard en onze praktijk is niet standaard. Denk jij dat jij degene bent die onze cliënten net dat beetje extra kan geven? Stuur dan je sollicitatie naar onze praktijkhouder Janine Sonnenschein-Bindels.

Zorg dat je in ieder geval al bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister. Wij helpen je met de aanvraag van een AGB-code!

Op dit moment zijn wij actief op zoek naar een logopedist om vast aan ons team toe te voegen. Open sollicitaties zijn echter ook altijd welkom. Voor meer informatie neem je contact op met Janine Sonnenschein-Bindels of Maarten Sonnenschein.

Janine:
Maarten:

Wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden? Check dan ook onze vacature op Facebook of vraag het ons!

Wil je alvast weten hoe ons team er uit ziet? Neem hier een kijkje op onze teampagina.

Stage lopen?

Regelmatig begeleiden wij stagiaires in onze praktijk. In tijden van corona is dat een stuk moeilijker. De plekken in 2022 tot aan de zomervakantie worden helaas niet bezet. Je mag wel altijd contact opnemen met Janine Sonnenschein-Bindels om te vragen naar mogelijke opties!