Ons nieuwe teamlid stelt zich aan u voor!

Groot nieuws!

Wij hebben groot nieuws voor jullie! Officieel vanaf 1 februari 2019 zullen wij een collega en teamlid rijker zijn! Twee enthousiaste en toegewijde logopedisten die voor jullie klaar staan.

Petra Jansen-Schramm

Petra is geboren en getogen in Schaesberg. Zij is getrouwd en heeft twee puberzonen. Maar nog belangrijker, zij heeft 22 jaar werkervaring en komt onze praktijk versterken. Petra heeft 22 jaar gewerkt als logopedist/pedagogisch medewerker en manager bij een MKD in Aken. Onlangs heeft zij besloten een carrièreswitch te maken en weer in Nederland te komen werken.

Petra heeft ervaring met taal en spraak, TOS en autisme. Daarna is zij preverbaal logopedist en gespecialiseerd in stotteren.

De komende weken krijgen jullie allemaal de kans om Petra te ontmoeten.

Oude vertrouwde gezicht

Janine blijft het vertrouwde gezicht binnen de praktijk. Naast logopedist is zij praktijkhouder en aanspreekpunt bij complimenten of klachten.

Kwaliteit

Met samen ruim 32 jaar aan praktijkervaring zijn wij er van overtuigd u te kunnen voorzien van de best passende logopedische zorg. Wij zijn een allround praktijk, maar hebben daarnaast een aantal specialisaties. De komende maanden zullen wij steeds een specialisatie aan u voorstellen.

Wij zijn daarnaast beide ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici, lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en bezoeken zij kwaliteitskringen.
Regelmatig volgen zij bijscholingen om zo van de nieuwste technieken, methodes en handelingen op de hoogte te blijven.

Kijk bij Ons Team voor meer informatie. Heeft u nu al een compliment voor ons? Laat het ons weten hier onder!

Warme groet,

Janine Sonnenschein en Petra Jansen