Gelukkig nieuw jaar Logopedie Landgraaf

De beste wensen!

Vrolijk kerstfeest, vrolijk kerstfeest, vrolijk kerstfeest met elkaar en voor straks de beste wensen en geluk in het nieuwe jaar.” Fleur zingt dit elke dag uit volle borst en zo vaak als je het maar wilt horen. Ook ik van Précom Logopedie wens iedereen het beste in het nieuwe jaar. Dat al uw wensen uit mogen komen!

Het afgelopen jaar heeft Précom Logopedie voor u klaargestaan met advies, onderzoek en behandelingen. Ons streven is eerlijk en gedegen onderzoek en behandeling aanbieden, zodat u de zorg ontvangt die u nodig hebt en er niet onnodig veel behandeld wordt. Wij voeren derhalve sinds juni 2015 ook een KEO (klantervaringsonderzoek) uit waarin u per email uitgenodigd wordt om een vragenlijst in te vullen over Précom Logopedie en de behandelend logopedist. Ik hoop dat u deze lijsten invult zodat ik de kwaliteit kan verbeteren waar dat nodig is.

Ook komend jaar zal Précom Logopedie voor u klaar staan. Telefonisch zijn wij altijd bereikbaar, maar u kunt ons ook per email bereiken of ons bezoeken op de praktijklocatie. Komt u op maandag tussen 12.00 en 13.00 dan weet u zeker dat we op dat moment niet in behandeling zijn.

Het allerbeste voor 2016! Wenst u Janine Sonnenschein (logopedist)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 7 =